Google
 

lunes, marzo 26

Diari de campanya

“Sólo cabe progresar cuando se piensa en grande,
sólo es posible avanzar cuando se mira lejos”
Ortega y Gasset

El divendres 23 de març, els socialistes olesans reunits en assemblea de militants, varem aprovar per unanimitat la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals. Motivat per això, per les meves responsabilitats com a número dos de la candidatura i com a director de campanya del PSC que he decidit modificar el meu bloc per tal de convertir-lo en un diari de campanya.

Només em faltava tenir clar quan convertiria el bloc en diari de campanya. Finalment ho faig avui, motivat per l’acceleració de la campanya electoral. Avui, quan he arribat a treballar a l’Ajuntament he connectat Ràdio Olesa i gairebé totes les notícies estaven relacionades amb les forces polítiques d’Olesa: elecció de la candidatura del PSC, presentació de la candidatura de CiU, bicefàlia del bloc olesà, l’acte polític de l’Entesa dels Olesans... Això m’ha fet arribar a la conclusió que la campanya ja havia començat, que totes les forces polítiques estaven ja en clau electoral i que si volia fer un seguiment comentat de la campanya havia de començar ja, especialment si no hem volia deixar cap anècdota.

Per tant, avui estreno nou format de bloc, un diari de campanya. La meva intenció es abocar informació des d’una doble vessant: com a candidat del PSC i com a responsable de campanya.

En resum, des d’aquest diari de campanya intentaré fer a tots els lectors partícips dels detalls, les experiències i anècdotes de la campanya electoral pròpia i aliena. Tot això des d’ara i fins que es constitueixi el nou Consistori.