Google
 

jueves, marzo 29

DIJOUS 29 DE MARÇ: ESCALFANT MOTORS…

Queden dos mesos per les eleccions municipals i tots els partits estem escalfant els motors per quant soni el tret de sortida de la campanya electoral. Els “gurús” del màrqueting polític diuen que en durant una campanya electoral no es poden guanyar les eleccions però si perdre-les. En tot cas, tinc prou clar que allò que serà decisiu el dia 27 de maig, quan els ciutadans i les ciutadanes han de dipositar el seu vot a l’urna serà el comportament que tenen i han tingut al llarg de la legislatura els diferents partits polítics.

Desprès de molts dies de feina elaborant el nostre programa electoral i confeccionar la nostra candidatura, arriba l’hora de la veritat, de saber si hem encertat en les nostres propostes i si el nostre projecte polític convenç a la societat civil. Els socialistes fem avui la nostra festa, una festa de presentació de candidats i propostes. De moment ja han confirmat la seva assistència unes 120 persones, per tant, podem dir que tot apunta a un important èxit de convocatòria. Tot i que fins les 20.00 hores no podrem confirmar.

Puc dir que hauran sorpreses en el transcurs de l’acte, tant pel que fa als missatges com pel que fa al format. Les sorpreses es deuen a que ens fa l’efecte que els ciutadans estan una mica farts de les tradicionals campanyes electorals, de que els qui han governat no siguin capaços d’acceptar errors i que els qui han fet oposició no siguin capaços de reconèixer èxits. Però siguem clars, quan es governa, quan es prenen decisions de vegades s’encerta i de vegades s’erra.

Crec que tenim el millor candidat, la millor candidatura i les millors propostes. Però, en qualsevol cas, són els olesans i les olesanes els que ho han de decidir. Espero que la festa sigui un èxit i que els models de política i de ciutat del PSC tornin a engrescar a la ciutadania per tal que ens torni a dipositar la seva confiança.

Avui que sortim per primer cop a escena són imprescindibles un parell d’agraïments i una felicitació:

-Un sincer agraïment a tots els companys de l’equip de govern per la feina feta i els esforços dedicats durant aquests quatre anys.
-Una felicitació i un agraïment al company i amic Jaume Monné. La felicitació per la gestió al capdavant del PSC d’Olesa que ens ha permès créixer i cohesionar-nos com a col·lectiu polític. L’agraïment, per la confiança dipositada en la meva persona per afrontar aquest nou repte.

Per cert, a tots els socialistes olesans, moltes gràcies pel vostre suport i confiança i que tinguem molta sort avui.