Google
 

jueves, mayo 3

DIA 3 DE MAIG: LA FOTO DENÚNCIA DE CIU


Avui navegant per la xarxa política local, per anomenar-ho d’alguna manera, he accedit a la pàgina web de ciu Olesa http://www.ciu.info/minisite.php?agpl_ID=71 (us adjunto el link per si voleu accedir) i he vist una cosa que m’ha deixat perplex i que passo a comentar.

He accedit a l’espai de la foto denúncia de CiU, en la que es poden trobar diversos indrets d’Olesa deteriorats. En el mateix espai podem trobar un link anomenat re-imaginem Olesa que si el cliquem ens porta a una altra secció en la que veiem els mateixos indrets retocats amb fotoshop que ens mostren uns espais celestials en els que el vandalisme i les pintades de carrer no existeixen. Davant d’això em plantejo diverses qüestions:

1.- Calia tenir una persona cercant els espais més deteriorats d’Olesa per fer exactament 15 fotos i centrar la campanya electoral de CiU en una deixadesa de la neteja de l’espai públic?

2.- Es evident que cal dignificar aquests espais dels que hem de gaudir tots els olesans, per que hi ha una cosa clara, les fotos no menteixen i els problemes dels olesans no es poden esborrar amb un programa informàtic. Ara bé, Perquè no han fet cap foto del parc municipal, el parc del porxo, la plaça Catalunya, la plaça de l’oli, la zona del llac, la casa de cultura, etç?

3.- Es sorprenent la manca de memòria que sempre ha tingut la dreta. CiU també ha estat governant a Olesa en aquesta legislatura Es que llavors tot era perfecte? No hi havia indrets en aquestes condicions? La font de can roure no tenia pintades?

La màxima de la dreta sempre ha estat retocar la realitat i ara que tenen programes informàtics que els hi ho permeten fer sobre les fotografies encara més. Llàstima que durant tot el temps que han estat al govern de l’Ajuntament d’Olesa no els hagin utilitzat potser haurien solucionat alguna cosa en comptes de donar l’esquena als problemes dels ciutadans i sortir corren.

Per cert, si continueu navegant per la web de CiU trobareu el programa electoral en un presentació de power point. La veritat es que la presentació es maca, però, i les propostes concretes als problemes reals? D’Això no hi ha, no he trobat cap compromís tangible de la formació política, suposo que per això ja esta el photoshop...