Google
 

viernes, mayo 4

DIVENDRES 4 DE MAIG: PROPOSTES I COMPROMISSOS CONCRETS

El darrer divendres dia 27 d’abril l’assemblea de militants del PSC va aprovar per unanimitat el programa electoral que presentem a les properes eleccions municipals. Un programa ambiciós, coherent i amb propostes concretes i estudiades.

Els socialistes portem mesos de treballa per l’elaboració d’aquest programa, que més que un manifest electoral és un programa de govern. Es un programa de govern social i d’esquerres que ha de ser aplicat des d’un ajuntament progressista.

A continuació us avenço un resum dels principals compromisos que els socialistes olesans volem adquirir amb els ciutadans per tal que, si ens tornen a dipositar la seva confiança, l’apliquem des de l’Ajuntament després de les eleccions: (Igualment, us adjunto el link de la pàgina web del Jaume Monné a la que podeu consultar el programa electoral complert: www.jaumemonne.cat)

Els 12 compromisos del Jaume Monné amb els olesans i les olesanes

· Prioritzarem la promoció d’habitatge públic digne i assequible, tant de compra com de lloguer, generant mes sòl públic i desenvolupant una primera actuació d’urgència amb 33 habitatges de compra i 74 habitatges de lloguer.

· Crearem un àrea de mobilitat que atengui els actuals problemes d’Olesa, prioritzant la creació de noves places d’aparcament, la millora del transport públic, la eliminació de barreres arquitectòniques i el desenvolupament de carrils bici al nucli urbà i a l’entorn de la ciutat.

· Volem un nou model de desenvolupament urbà, sostenible i equilibrat, anticipant els serveis que els ciutadans necessiten per davant del creixement de la població que garanteixi uns barris nets, acollidors i segurs.

· Treballarem per facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral amb la construcció d’una nova llar d’infants municipal i la creació d’aules matinals a les escoles.

· Treballarem per la millora i recuperació del riu Llobregat i el seu entorn com a espai lúdic, mediambiental i pedagògic.

· Crearem un nou centre cívic al Poble Sec que permeti la descentralització de serveis municipals acostant-los més als ciutadans.

· Garantirem l’accés a les noves tecnologies mitjançant la connexió de tot el municipi amb una xarxa de banda ampla inalàmbrica (wifi).

· Promourem la construcció d’un Tanatori a Olesa.

· Desenvoluparem un complex esportiu de qualitat que doni resposta a les necessitats actuals de ciutadans i entitats.

· Iniciarem les obres de cobriment de la riera de Can Carreras i d’Urbanització del carrer Hospital per millorar les connexions viàries del Casc Antic.

· Treballarem per millorar l’atenció al ciutadà amb la construcció d’un nou edifici de serveis municipals que permeti el desenvolupament d’una finestreta única i la creació d’un síndic de greuges municipal.

· Desenvoluparem un pla d’actuació per millorar els equipaments i l’oferta cultural i d’oci en col·laboració amb les entitats.