Google
 

lunes, octubre 29

PRIMER ANÒNIM

D’ençà que vaig començar a fer política a Olesa de Montserrat, que tradicionalment s’ha caracteritzat per l’aparició d’escrits anònims que qüestionen persones, sempre vaig pensar quant temps trigaria en trobar-me un anònim adreçat a la meva persona i com ho portaria el meu entorn. Be, això ja s’ha produït. Aquest cap de setmana Olesa ha aparegut plena de cartells anònims (encara que no tan anònims com pot semblar) que qüestionen la meva honradesa i la meva capacitat.

Cap problema, suposo que tothom te dret a explicar la seva versió, encara que sigui faltant a la veritat (suposo que si fos amb la veritat per davant no recorrerien als anònims). Es més, accepto el fet de que es qüestioni la meva capacitat donat que els que ocupem responsabilitats en l’àmbit públic hem de saber que l’esperit crític de la ciutadania ha de ser una constant. De fet, l’esperit crític de la societat, ha de permetre millorar el sistema i augmentar la participació, encara que sigui a costa de la crítica d’aquells que tenim responsabilitats polítiques.

Ara bé, seria tot un detall per part dels crítics identificar-se en els seus escrits. D’aquesta manera, permetrien a l’altre part argumentar una resposta que podria servir, per aclarir situacions, informar als ciutadans i, fins i tot, per millorar el sistema polític.

En quant als fets que comporten l’aparició d’aquest anònims i el tema que tracten, únicament dir que les portes de l’Ajuntament estan obertes al diàleg i a cercar solucions, sempre respectant el bé comú.

2 Comments:

At 3:16 p. m., Blogger Unknown said...

querido:
tú realmente crees que eran tan ánonimos esos carteles??? todos sabemos quien los escribió y porque los escribió, es más la persona que lo ha hecho era totalmente consciente de lo que estaba haciendo y jamás se escondió, ni utilizó antifaz, ni traje de neopreno, para colgarlos.
Además era perseguida y asediada cada vez que salía a manifestar su "libertad de expresión" y tu lo sabes divinamente, pues luego te informaban de todo...
va! no vayamos ahora de anonimatos cuando todo es causa efecto, acción y represión.
Con absurdidad
BARBARELA

 
At 4:11 p. m., Blogger Víctor Serrano said...

Eran anónimos en tanto en cuanto no aparecía firma alguna de la persona que los escribió. Aún así, es evidente, y así lo reflejo en mi artículo de opinión, que el anónimo no era tan anónimo.
De todas maneras, sigo pensando que una firma y un motivo en los "anónimos" hubiera ayudado a la opinión pública a tener más información.

 

Publicar un comentario

<< Home