Google
 

domingo, noviembre 23

TORNEM-HI

Fa ja molts mesos que no he publicat res al meu blog. La veritat és que la feina, el descobriment d’altres suports com ara el facebook, el meu casament i algun que altre maldecap produït per algun post i la falta de sentit de l’humor d’algun vilatà il·lustre havien condemnat a l’oblit temporal aquest weblog.

Desprès de molt pensar he arribat a la conclusió que he de dedicar més temps a explicar no només les meves idees respecte d’Olesa sinó també la tasca que estem desenvolupant des del govern de l’Ajuntament i el Partit dels Socialistes. Crec que és un dret per als ciutadans rebre informació respecte d’allò que estan fent aquells que governen i es una obligació dels que governem informar respecte del nostre treball diari. A més a més, desprès de llegir algunes de les barbaritats publicades a la blogosfera local, crec que és imprescindible publicar la meva versió, que com vaig dir en una ocasió, de vegades serà la meva visió i de vegades la posició política del Partit al que represento, el PSC. No vull dir amb això que nosaltres tinguem la veritat absoluta, però es del tot imprescindible que els internautes interessats per la política local puguin tenir accés a totes les versions d’un mateix fet, per tal que després, d’una manera totalment lliure es puguin configurar una opinió pròpia no esbiaixada.

Així doncs tornem-hi. Us demano a tots disculpes per la inactivitat dels últims mesos i us animo a consultar i debatre des d’aquest espai l’actualitat política de la nostra estimada Olesa.
Estem en contacte.